به سوی افقهای نوین مدیریت دانشگاهی گام برمیداریم.
سماسامانه افتخار خدمترسانی به جامعهٔ بزرگ آموزش عالی ایران را دارد و با طراحی سامانهٔ مدیریت امور آموزشی «سما»، سامانهٔ یکپارچه و جامع دانشگاهی «همآوا» و شبکهٔ جامع آموزشی «سمالایو» گامی بزرگ در بهبود مدیریت امور آموزشی و ایجاد شبکهٔ اجتماعی آموزش برداشته است. همکاران ما در این مجموعه جوانانی سختکوش و متعهد هستند که با ایجاد محیطی پویا و صمیمی و با کمک دانش و فناوریهای روز در کنار مؤسسات و مراکز آموزش عالی به ارائهٔ خدمات مشغولند.
ما در سماسامانه ارزشها و رضایت مشتری را پایهٔ تصمیمگیرهای خود قرار دادهایم و به فرهنگ مشتریمداری پایبندیم. توانستهایم گامی به سوی تحول در آموزش عالی کشور برداریم و در این راه از اعتماد جامعهٔ بزرگ مشتریانمان برخورداریم.
روایتی از سماسامانه
دغدغهٔ اصلی بنیانگذاران سماسامانه تسهیل در انجام امور اداری دانشگاهها مربوط به اساتید، دانشجویان، مدیران و کارمندان بوده و هست. وقتگیر بودن امور در فرایندهای ثبتنام و انتخاب واحد، صرف هزینههای زیاد، مصرف کاغذ، و مشکلات ناشی از مراجعات حضوری دانشجویان به دانشگاه و … باعث شد تا سماسامانه با راهاندازی سامانهٔ مدیریت امور آموزشی سعی در برطرف کردن این مشکلات کند.
سامانهٔ مدیریت امور آموزشی «سما» در سال ۱۳۷۸ معرفی شد و به دنبال کارایی بالایِ آن در مدیریت امور آموزشی دانشگاهها، وزارت علوم این سامانه را به عنوان سامانهٔ منتخب خود به تمامی دانشگاههای وزارت علوم معرفی کرد. وزارت بهداشت نیز در سال ۱۳۸۱ این سامانه را به دانشگاههای علوم پزشکی کشور معرفی کرد.
کاهش لزوم حضور مراجعان در دانشگاه، انجام امور اداری به صورت الکترونیکی و از راه دور، انتخاب واحد، نظرسنجی، فیش تهیه غذا و … با استفاده از فناوریهای به روز در این سامانه به بهترین شکل ممکن انجام میشود.
ما در طول سالهای بعد سامانههایی چون ارزشیابی استادان، حقالتدریس، مدیریت امور خوابگاه، مدیریت امور تغذیه و سلف سرویس، بایگانی الکترونیکی اسناد، مدیریت درخواستهای الکترونیکی، مدیریت امور پروپزال و پایاننامه، مدیریت امور فرهنگی، اپ موبایل دانشجو، اپ موبایل استاد و کاربر را به مجموعه محصولات سماسامانه اضافه کردیم تا با گسترش حیطهٔ خدمترسانی رضایت مشتریان را برآورده کنیم.
در سال ۱۳۹۵ و به دنبال استقبال از سامانهٔ سما در مراکز آموزش عالی، سماسامانه نسل جدید سامانهٔ سما را با عنوان سامانهٔ یکپارچه و جامع دانشگاهی «همآوا» معرفی کرد. همآوا برای کار در ابعاد گسترده مهندسی شده است و در سال ۱۳۹۶ مورد استقبال دانشگاه جامع علمی کاربردی قرار گرفت. در آن سال ۷۰۰ مرکز، ۳۰۰ هزار دانشجو و ۸۰ هزار مدرس از این سامانه استفاده کردند. رکورد ۸۰ هزار نفر انتخاب واحد در یک روز برای این سامانه ثبت شد و در سال ۱۳۹۸ وزارت بهداشت نیز همآوا را برای ارتقاء سامانههای سما در دانشگاههای پزشکی استفاده کرد.
درسال ۱۳۹۹ سماسامانه با معرفی سامانهٔ سمالایو گام مهمی به سوی عمومیسازی دانش و برقراری عدالت آموزشی در سطح جامعه برداشت. این سامانه با ایجاد یک شبکهٔ جامع آموزشی، محیطی امن و تعاملی در حوزهٔ آموزش ایجاد کرد که با گسترش زمینههای آموزش الکترونیکی، دسترسی آسان و امن به محتواهای آموزشی را امکانپذیر کرد. سمالایو به همراه مجموعهای از زیرسامانهها از تولید تا انتشار محتوای آموزشی حامی و همراه کاربران است و با ارائهٔ خدمات به تمامی گروههای آموزشی (دانشگاه، موسسه، مدرس، دانشجو، …) به سمت اهداف بلند مدت خود گام برمیدارد.
- عضو شورای عالی انفورماتیک کشور
- عضو سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران
- مجری طرح کشوری سامانهٔ آموزش دانشگاهی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
- مجری طرح کشوری سامانهٔ آموزش دانشگاهی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
- برندهٔ تندیس بهترین شرکت در نمایشگاه بینالمللی PETEX2006
- برترین شرکت تولیدکنندهٔ نرمافزار در همایش و نمایشگاه وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی سال86
- پرتال اطلاعات و آمار آموزش پزشکی وزارت بهداشت (سیما )
- همآوا در وزارت بهداشت
- نصب همآوا در حدود هفتصد شعبه علمی کاربردی
- سمالایو