ماموریت ما هدیه دادن آرامش به کاربران است.
سماسامانه محیطی پویا، صمیمی و شاد است و چرا که نه! افتخار خدمترسانی به جامعهٔ بزرگ آموزش عالی ایران و شوق تاثیرگذاری بر تسهیل و توسعهٔ آموزش عالی از مسیر نوآوری و فناوری لذتی بیحد است و همکاران ما هر روز این شوق را زندگی میکنند. حضور همکارانی جوان، ماهر و نیکو فضایی مملو از اعتماد را در درون و بیرون شرکت شکل داده است که ما رشد و بالندگی خود را مرهون آن میدانیم و قدردان آن هستیم. در سما تصمیمها برپایهٔ ارزشها و رضایت مشتریان گرفته میشود و سختکوشی برای جلب این رضایت فرهنگ سازمانی است. خوشحالیم که محصولها و خدمات ما موجب تحول در آموزش عالی شده و از اعتماد جامعهٔ بزرگ مشتریانمان سپاسگزاریم.
استفاده از رویکردهای مدرن مدیریتی همگام با برترینهای دنیا، بومیسازی و انتقال فناوریهای روز دنیا و ارتقا مداوم دانش فنی متناسب با توسعهٔ کار و به کارگیری چارچوبها و ابزارهای مدرن توسعهٔ نرمافزار همواره کمک کرده است تا سماسامانه شرکتی پیشرو در عرصهٔ تولید و توسعه نرمافزار باشد.
داستان سماسامانه
روزی روزگاری دور در سالهای 76-77 بنیانگذاران سماسامانه شاهد مشکلات دانشگاهها و دانشجویان در فرایند انتخاب واحد و مدیریت امور آموزشی بودند. سامانههای موجود پایدار نبودند، خدمات مناسبی وجود نداشت، اطلاعات از هم گسیخته بود، کنترل قوانین دستی بود و آمار درست و دقیقی وجود نداشت! انتخاب واحد تجربهٔ تلخی بود از صفهای طولانی در گرمای تابستان یا سرمای زمستان و قطعی مداوم سیستمها. کسی باید کاری میکرد. سیستم مدیریت آموزشی سما با هدف بازگرداندن آرامش به دانشگاه، استادان و دانشجویان متولد شد. نوآوریهایی که با معرفی این سیستم به دانشگاهها هدیه داده شد به قدری چشمگیر بود که وزارت علوم سیستم را به عنوان سیستم برگزیدهٔ این وزارتخانه به دانشگاههای کشور معرفی کرد و رشد و بالندگی سما آغاز شد. بسیاری از قابلیتها و کارکردهایی که امروزه جزیی از فرهنگ سیستمهای دانشگاهی شده است نوآوریهایی است که سما در سال 1378 معرفی کرده است. کنترل قوانین آموزشی، کارنامههای سه ستونی و دو ستونی، انتخاب واحد اینترنتی و آمارها و گزارشهای پویا … تنها بخشی از این نوآوریهاست. به دنبال ارائه خدمات خوب و موفقیت سما در وزارت علوم، درسال 81 وزارت بهداشت نیز سیستم سما را به عنوان سامانه منتخب خود به دانشگاههای علوم پزشکی کشور معرفی کرد و فصلی دیگر از موفقیتهای سما آغاز شد.
در طول سالهای بعد نوآوریها ادامه یافت و سامانههایی چون ارزشیابی استادان، حقالتدریس، مدیریت امور خوابگاه، مدیریت امور تغذیه و سلف سرویس، بایگانی الکترونیکی اسناد، مدیریت درخواستهای الکترونیکی، مدیریت امور پروپزال و پایاننامه، مدیریت امور فرهنگی، اپ موبایل دانشجو، اپ موبایل استاد و کاربر به مجموعه محصولات شرکت اضافه شد.
درسال 95 سما نسل بعدی سامانه جامع و یکپارچهٔ آموزشی خود را با نام همآوا معرفی کرد. این سامانه که برای کار در ابعاد گسترده مهندسی شده است در سال 96 مورد استقبال دانشگاه جامع با حدود 700 مرکز ، 300 هزار دانشجو و 80 هزار مدرس قرار گرفت و با ارایهٔ عملکردی عالی رکورد 80 هزارنفر انتخاب واحد در روز را به ثبت رساند و در سال 98 وزارت بهداشت این سامانه را به منظور ارتقا سامانههای سما در دانشگاههای پزشکی انتخاب کرد.
درسال 99 سماسامانه با معرفی سامانه سمالایو فصل جدیدی از تحول در آموزش را رقم زد. این سامانه با ارائه خدمات تعاملی در حوزههای مختلف به تمامی حلقههای درگیر در فرایند آموزش (دانشگاه، موسسه، مدرس، دانشجو، …) گامی بلند در مسیر تسهیل و توسعهٔ آموزش و عدالت آموزشی خواهد بود.
- عضو شورای عالی انفورماتیک کشور
- عضو سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران
- مجری طرح کشوری سامانهٔ آموزش دانشگاهی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
- مجری طرح کشوری سامانهٔ آموزش دانشگاهی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
- برندهٔ تندیس بهترین شرکت در نمایشگاه بینالمللی PETEX2006
- برترین شرکت تولیدکنندهٔ نرمافزار در همایش و نمایشگاه وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی سال86
- پرتال اطلاعات و آمار آموزش پزشکی وزارت بهداشت (سیما )
- همآوا در وزارت بهداشت
- نصب همآوا در حدود هفتصد شعبه علمی کاربردی
- سمالایو